Vi på WSIP strävar efter att erbjuda dig en enkel och problemfri shoppingupplevelse. Om du inte är helt nöjd med ditt köp är vi här för att hjälpa till. Nedan följer vår retur- och återbetalningspolicy:

Returer:

  1. Återbetalningsperiod: Du har rätt att returnera varor inom 30 dagar från det att du mottagit dem. Varan måste vara i nyskick och i sitt ursprungliga skick för att vara berättigad till retur.
  2. Returfrakt: Kund ansvarar för returfrakten om inte annat anges i samband med köpet eller om produkten är felaktig eller skadad vid leverans.
  3. Returprocess: För att returnera en vara, vänligen kontakta vår kundtjänst (Email: info@wsip.se eller tel:0520-662436) för att få en returadress och ytterligare instruktioner. Varan måste returneras i sin originalförpackning med alla tillbehör.
  4. Återbetalning: När vi har mottagit och godkänt din retur kommer vi att behandla återbetalningen inom 14 dagar. Återbetalningen kommer att utföras med samma betalningsmetod som användes vid köpet, om inte annat överenskommits.

Återbetalningspolicy:

  1. Felaktiga eller skadade varor: Om du mottar en felaktig eller skadad vara, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart för att rapportera felet. Vi kommer att ersätta varan utan extra kostnad för dig.
  2. Felaktiga priser: I händelse av att en vara visas med ett felaktigt pris på vår webbplats förbehåller vi oss rätten att neka eller annullera beställningar för denna vara. Om du redan har genomfört betalningen kommer vi att kontakta dig för att erbjuda alternativ, inklusive möjligheten till full återbetalning.
  3. Återbetalning av fraktkostnader: Om en återbetalning beviljas för en retur av en felaktig eller skadad vara kommer vi att inkludera eventuella fraktkostnader du har haft för att returnera varan.
  4. Kundanpassade varor: Vänligen observera att för kundanpassade varor kan vi endast erbjuda återbetalning eller utbyte om varorna är skadade eller felaktiga. Eftersom dessa varor är speciellt tillverkade efter dina önskemål och krav, kan vi inte godkänna returer eller erbjuda återbetalning om inga defekter eller fel föreligger.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla bästa möjliga kundservice och uppfylla dina förväntningar. Vid ytterligare frågor eller funderingar angående vår retur- och återbetalningspolicy, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Tel: 0520-662436

Email: info@wsip.se

Observera att denna policy endast gäller för köp gjorda på vår webbplats. För köp gjorda via tredje part, vänligen kontakta dem direkt för deras specifika retur- och återbetalningspolicy.