Integritetspolicy för WSIP

Vi på WSIP är angelägna om att skydda din integritet och säkerhet när du använder vår webbplats och våra tjänster. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information när du använder vår webbplats och vilka rättigheter du har i samband med detta.

1. Insamling av personlig information

När du besöker vår webbplats och använder våra tjänster kan vi samla in viss personlig information från dig, inklusive men inte begränsat till:

 • Namn
 • Kontaktinformation (e-postadress, telefonnummer etc.)
 • Leveransadress
 • Betalningsinformation

Vi samlar endast in personlig information som du frivilligt tillhandahåller oss när du registrerar dig för ett konto, placerar en beställning eller kontaktar vår kundtjänst.

2. Användning av personlig information

Vi använder den personliga informationen vi samlar in för att:

 • Utföra och administrera dina beställningar och leveranser
 • Tillhandahålla kundsupport och hantera kundförfrågningar
 • Skicka information om produkter, erbjudanden och kampanjer som kan vara av intresse för dig (endast om du har gett ditt samtycke)
 • Förbättra och anpassa din upplevelse på vår webbplats
 • Uppfylla lagliga skyldigheter och krav

3. Delning av personlig information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter för marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke. Vi kan dock dela din personliga information med följande typer av organisationer för att underlätta och utföra våra tjänster:

 • Leverantörer och tjänsteleverantörer som hjälper oss att utföra och leverera våra tjänster, inklusive betalningsbehandling, leverans och hantering av beställningar.
 • Juridiska myndigheter eller tredje parter om det är nödvändigt för att uppfylla lagliga krav eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet.

4. Dataskyddsrättigheter

Enligt gällande lagstiftning om dataskydd har du vissa rättigheter gällande din personliga information, inklusive rätten att begära tillgång till, korrigering, radering eller begränsning av din personliga information. Du har också rätt att invända mot vår användning av din personliga information och att dra tillbaka ditt samtycke när som helst om du har gett det för användning av din information för marknadsföringsändamål. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

5. Uppdateringar av integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan för att återspegla eventuella ändringar i lagstiftningen eller våra tjänster. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna integritetspolicy för att vara informerad om hur vi hanterar och skyddar din personliga information.

6. Kontakta oss

Om du har några frågor, kommentarer eller bekymmer om vår integritetspolicy eller vår användning av din personliga information, vänligen kontakta oss via:

WSIP

Adress: Strandvägen 8, 463 72 Lödöse

Telefon: 0520-662436

E-post: info@wsip.se

Tack för att du läste vår integritetspolicy.