Om oss

Om oss

Historik

 

1983:

Företaget startas av Erik Andersson.

1999:

Håkan Jonasson anställs.

2006:

Aktiebolaget Erik Svetsare bildas och Håkan går in som delägare. Företaget drivs nu av Erik Andersson, Lena Andersson och Håkan Jonasson.

2019:

Erik Svetsare säljs till Fredrik Vidhamre, Håkan Jernberg och Mats Lindström. Trion behåller företagets kärnverksamhet (smidesarbeten inom bygg och industrisektorn) men styr in mot en ny marknad inom pappersindustrin (service och underhåll).

2020:

Namnbyte sker till Westsvensk Industriproduktion AB.

2022:

Lars Andersson tillsätts som VD, samt blir delägare.

2024:

Värmlandstrion säljer sin resterande andel som fördelas mellan Lars Andersson och Ottossons i Hedekas AB. Lars Andersson fortsätter som huvudägare och marknaden breddas ytterligare genom Ottossons verksamhet inom transport- och markentreprenader.

Vi är ett sammansvetsat team som förenas i vårt engagemang för att leverera enligt överenskommelse till våra kunder. Med en stark betoning på samarbete och support arbetar vi nära varje projekt för att garantera en god kvalitet och effektivitet.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag

Samtliga inom organisationen jobbar med inställningen att alltid erbjuda den bästa möjliga lösningen.

Vårt fokus ligger på att leverera produkter som uppfyller alla överenskomna mål. Med ett fokus på precision och anpassning så säkerställer vi en kontinuerlig hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vårt uppdrag och mål är att bygga varaktiga relationer genom förtroende, integritet och exceptionell service. Vi strävar efter att vara det bästa valet för tillverkning, montering och reparationstjänster.

Vår värdegrund

Vi levererar tjänster och produkter i tid, till överenskommet pris och till hög kvalitet.

Genom noggrann planering, effektiv resurshantering och ett ständigt förbättringsarbete, säkerställer vi att varje projekt motsvarar förväntningarna.

Vårt team är dedikerat till att hålla löften och leverera resultat som inspirerar till förtroende och lojalitet hos våra kunder.

Vi fast beslutna att vara en pålitlig partner för våra kunder.