Villkor för användning av e-handelswebbplatsen

Vänligen läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder vår e-handelswebbplats. Genom att använda webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av dessa villkor. Om du inte accepterar dessa villkor, vänligen avstå från att använda webbplatsen.

1. Allmänt

1.1 Genom att använda denna e-handelswebbplats (nedan kallad ”webbplatsen”), accepterar du att vara bunden av dessa villkor och användarvillkor (”villkoren”).

1.2 Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller uppdatera dessa villkor utan föregående meddelande. Din fortsatta användning av webbplatsen efter publicering av ändringar innebär att du accepterar och samtycker till dessa ändringar. Det är ditt ansvar att regelbundet granska villkoren för att vara medveten om eventuella ändringar.

2. Användarinformation och integritet

2.1 Du samtycker till att alla uppgifter och information som du tillhandahåller genom användningen av webbplatsen är korrekta, fullständiga och aktuella. Vi ansvarar inte för eventuella felaktigheter eller ofullständigheter i den information som du tillhandahåller.

2.2 Vi respekterar din integritet och hanterar din personliga information i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår insamling, användning och hantering av din personliga information enligt vår integritetspolicy.

3. Beställningar och köp

3.1 Genom att placera en beställning på webbplatsen bekräftar du att du är behörig att ingå ett juridiskt bindande avtal och att du accepterar att köpa varor eller tjänster i enlighet med dessa villkor.

3.2 Alla beställningar är föremål för tillgänglighet och bekräftelse av pris. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser eller avbryta en beställning till följd av otillgänglighet eller felaktigt pris.

4. Betalning och fakturering

4.1 Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms om inte annat anges.

4.2 Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att ändra tillgängliga betalningsmetoder när som helst utan föregående meddelande.

4.3 Genom att placera en beställning godkänner du att vi skickar fakturor elektroniskt till den e-postadress som du anger vid beställningstillfället.

5. Leverans och frakt

5.1 Vi strävar efter att leverera beställda varor inom den angivna leveranstiden. Vi ansvarar dock inte för förseningar som är utanför vår kontroll.

5.2 Fraktkostnader och leveransalternativ anges vid kassan och kan variera beroende på leveransadress och valda alternativ.

6. Returer och återbetalningar

6.1 Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera varorna inom 14 dagar från mottagandet för återbetalning eller utbyte, förutsatt att varorna returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning.

6.2 För att initiera en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst och följ instruktionerna för returhantering.

6.3 Återbetalningar behandlas inom skälig tid efter mottagande av returnerade varor och kommer att göras till det ursprungliga betalningsmedlet.

7. Ansvarsbegränsning

7.1 Vi ansvarar inte för förluster eller skador som uppstår till följd av din användning av webbplatsen eller eventuella fel eller förseningar i leverans av varor eller tjänster.

7.2 Vårt totala ansvar gentemot dig för alla förluster, skador eller anspråk som uppstår till följd av dessa villkor eller användning av webbplatsen kommer inte att överstiga det totala beloppet som du har betalat för de relevanta varorna eller tjänsterna.

8. Tillämplig lag och tvistlösning

8.1 Dessa villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag.

8.2 Eventuella tvister som uppstår till följd av dessa villkor eller användning av webbplatsen ska först försökas lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om tvisten inte kan lösas genom förhandlingar ska tvisten avgöras genom skiljeförfarande enligt svensk lag.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar angående dessa villkor eller vår e-handelswebbplats, vänligen kontakta vår kundtjänst.