Returpolicy för E-handelssida:

Vi på WSIP strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter och en högkvalitativ kundupplevelse. Vi förstår att det ibland kan vara nödvändigt att returnera en produkt och vi är här för att göra den processen så enkel och smidig som möjligt för dig som kund.

Återbetalningspolicy:

  1. Återbetalning av felaktiga eller skadade varor: Om du mottar en vara som är felaktig eller skadad ber vi dig att kontakta vår kundtjänst inom 3 dagar från leveransdatumet. Vi kommer att göra vårt bästa för att ersätta varan eller återbetala ditt köp så snart som möjligt.
  2. Återbetalning av oöppnade och oanvända varor: Om du ångrar ditt köp och vill returnera en oöppnad och oanvänd produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst inom [antal dagar] dagar från leveransdatumet för att få instruktioner om returprocessen. Observera att vissa produkter kan vara undantagna från returrätten av hygieniska eller säkerhetsskäl.
  3. Återbetalning av returfraktkostnader: Om du returnerar en vara på grund av felaktighet eller skada täcker vi returfraktkostnaderna. För returer av andra skäl är det dock ditt ansvar att täcka returfraktkostnaderna.
  4. Återbetalning av kundanpassade varor: Vänligen observera att för kundanpassade varor kan vi endast erbjuda återbetalning eller utbyte om varorna är skadade eller felaktiga. Eftersom dessa varor är speciellt tillverkade efter dina önskemål och krav, kan vi inte godkänna returer eller erbjuda återbetalning om inga defekter eller fel föreligger.

Återbetalningskrav:

  • Varan måste returneras i sitt ursprungliga skick med alla tillbehör och förpackningar intakta.
  • Returvaror måste vara i oanvänt skick, om inte annat anges.
  • Återbetalning kommer att utfärdas inom 14 dagar efter att vi har mottagit och godkänt returen.
  • Återbetalningen utförs till det ursprungliga betalningsmedlet om inget annat anges.
  • Eventuella kampanjerbjudanden eller rabatter som användes vid köpet kommer att dras av från den återbetalda summan.

Kontakta oss:

Om du har några frågor eller behöver hjälp med en retur, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på

Email: info@wsip.se

Tel: 0520-662436.

Vi uppskattar ditt förtroende för WSIP och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så enkel och smidig som möjligt.

Denna returpolicy är giltig från 24-01-01 och kan ändras utan föregående meddelande. Var vänlig och se till att du kontrollerar vår webbplats för eventuella uppdateringar.